Over ons

Heden

Een familiebedrijf in hart en nieren zet zich nog een keer voort in 2023. Quinty van Eibergen Santhagens, derde generatie als dochter van Sacha, mag het stokje overnemen. Na ervaring op te hebben gedaan in de projectmarkt op het gebied van totaalinrichtingen voor kantoren, gaat zij verder met P&R Trading.
2024. De voortzetting van het familiebedrijf onder een nieuwe naam: SANTY - P&R Project. We blijven trouw aan Shaw en bereiden sinds dit jaar onze collectie uit met een hoogwaardige karpettencollectie en lederen wand- en vloerbedekking. Deze collecties vallen onder onze merknaam SANTY.

Een nieuw hoofdstuk: Santy - P&R Project zet de traditie voort

1986
Oprichting P&R Trading

Oprichting P&R Trading als handelsonderneming in de vloerbekleding voor de B2B markt. Gevestigd in Oosterhout aan de Meerpaal.

2003
2003 De eerste C2C tapijttegels

Het leveren van tapijttegels, welke volgens het Cradle to Cradle principe geproduceerd zijn en volledig recyclebaar zijn in nieuwe producties tapijttegels. Shaw Industries, de fabrikant van de collecties, is de eerste tapijtfabrikant die er in 2003 voor gekozen heeft, de gehele collectie volgens C2C te laten produceren.

2010
Nieuwbouwpand in Oosterhout

De nieuwe locatie van P&R Trading aan de Vaarweg 10 in Oosterhout. Een pand dat geheel past bij de stijl en principes van P&R: tijdloos, warm en ruimtelijk.

2024
Derde generatie

P&R Trading is vanaf 01-01-2024 P&R Project met als merknaam SANTY. De tapijttegel collectie wordt uitgebreid met een karpetten collectie en lederen wand- en vloerbekleding.

Over de naam SANTY

In 2022 brachten Sacha Renée van Eibergen Santhagens en ik, Quinty, een bezoek aan een hele bijzondere plek nabij gelegen Kaapstad, net buiten Stellenbosch, in Zuid-Afrika. We waren ervan op de hoogte dat hier familiehistorie van ons te vinden is sinds 1882. René van Eibergen Santhagens introduceerde in Zuid-Afrika de Brandy. Hij was de eerste man die de cognacproductie volgens oude Franse traditie startten in deze omgeving. Deze brandy produceerde hij onder de naam “SANTY’S BRANDY”. Hij produceerde deze brandy in een boerderij genaamd “De Oude Molen”

Sinds 1986

Op 1 februari 1986 is P&R  Trading B.V. opgericht door Peter de Ruiter en Helene van der Pluijm. Als handelsbedrijf was de missie het importeren van hoogwaardige collecties van tapijt- en tapijttegels. Onderscheidend in uitstraling én kwaliteit.
Een aantal jaar later werd P&R Trading overgenomen door Sacha en Miquela van Eibergen Santhagens, waarnaar in 1995 een exclusief importeurschap met Shaw Industries werd gesloten. Sinds 2003 levert P&R Trading tapijt en tapijttegels volgens het Cradle to Cradle principe.
Wij hopen dat je met interesse een kijkje neemt op onze website, en het enthousiasme overneemt van het familiebedrijf P&R Project B.V

Sinds 1986

Op 1 februari 1986 is P&R Trading B.V. opgericht door Peter de Ruiter en Helene van der Pluijm. Als handelsbedrijf was de missie het importeren van hoogwaardige collecties van tapijt- en tapijttegels. Onderscheidend in uitstraling én kwaliteit.
Een aantal jaar later werd P&R Trading overgenomen door Sacha en Miquela van Eibergen Santhagens, waarnaar in 1995 een exclusief importeurschap met Shaw Industries werd gesloten. Sinds 2003 levert P&R Trading tapijt en tapijttegels volgens het Cradle to Cradle principe.
Wij hopen dat je met interesse een kijkje neemt op onze website, en het enthousiasme overneemt van het familiebedrijf P&R Project B.V.
Neem contact op